Security oplossingen voor een maximaal effect

Elektronische buitenbeveiliging kan tegenwoordig niet meer genegeerd worden. U wilt uw eigendommen, zowel en binnen als buiten, natuurlijk niet verliezen aan inbrekers en andere indringers. Een goede oplossing om uzelf en uw bezittingen te beschermen, is investeren in een beveiligingssysteem voor uw terrein. Er zijn een aantal beveiligingsopties waaruit u kunt kiezen:

1.Schrikdraaddetectie

Deze beveiligingsoptie is ideaal voor gebieden zoals fabrieksterreinen, magazijnen en andere opslag voor goederen. Met deze oplossing wordt ongeautoriseerde toegang tot uw bedrijf direct gedetecteerd en gelokaliseerd. Tegen de beugels van het voorzethekwerk worden de draden met behulp van isolatoren gemonteerd. Op de deze draden wordt elke seconde een korte spanningspuls gezet. Hoewel dit energie niveau volstrekt ongevaarlijk is, geeft het een zeer hoge schok af zodat een inbreker in een vroeg stadium wordt ontmoedigd.

2. Hekwerkdetectie

Eén van de manieren waarop u uw hekwerk kunt upgraden, is de integratie van een hekwerkdetectiesysteem. Deze systemen kunnen elke vorm van inbraak en andere ongeoorloofde activiteiten aan uw hekwerk detecteren. Activiteiten zoals klimmen of knippen in het hek worden gedetecteerd en gemeldt. De hekwerkdetectie wordt geïntegreerd in een bestaand hekwerk. Hierdoor hoeft dus geen nieuw hekwerk aangeschaft te worden. 

3. Radardetectie

Ten slotte is er ook de mogelijkheid om radardetectie te gebruiken. Deze radars detecteren met grote nauwkeurigheid beweging op het gebied van grootte, snelheid en afstand van objecten binnen het detectiegebied.

Wilt u meer weten over deze oplossingen en hoe dit past binnen uw organisatie, neem dan contact op met Mark Verhagen, Sales Manager.