TopGuard

electronic security systems for outdoor applications

In de wereld van nu draait het steeds meer om veiligheid en dus beveiliging. Topguard levert hoogwaardige terreinbeveiligingsproducten waar een hekwerk alleen niet volstaat, zoals voertuigbodemscansystemen, detectiesystemen en security managementsystemen. Omtrekbeveiligingssystemen van Topguard dragen bij aan de optimale beveiliging van personen en goederen en zorgen voor extra veiligheid rondom luchthavens, justitiële instellingen, militaire complexen, evenementen, bedrijven, ambassades en hotels maar ook bij particulieren. Wij investeren in deze veiligere en steeds meer beveiligde toekomst. We hebben toegewijde en enthousiaste mensen nodig met een ambitie die bij ons aansluit. Als je aan onze missie wil bijdragen, hebben we verschillende kansen liggen. Topguard valt onder de CRH holding met 80.000 medewerkers wereldwijd.

Momenteel zijn we op zoek naar een fulltime Sales Assistant Topguard (m/v) in Oirschot.

Functie:
Jij wordt een echte (omtrek)beveiligingsexpert en gaat op termijn ook zelf klanten adviseren welke beveiliging het beste past bij hun behoefte. Je werkt nauw samen met de accountmanagers van onze buitendienst in binnen- en buitenland. In deze afwisselende functie heb je veel contact met klanten en collega’s van de diverse afdelingen en ben je verantwoordelijk voor alle commerciële binnendienstwerkzaamheden. Zoals het zelfstandig uitwerken van offertes en inkooporders, het fungeren als technisch aanspreekpunt/vraagbaak binnen Topguard en het coördineren en bewaken van de voortgang van aanvragen en vragen van onze klanten. Ook het verzorgen van de aftersales zal tot jouw taken gaan behoren. We werken met een klein team van vijf personen waarin we elkaar op meerdere vlakken kunnen ondersteunen.

Wij vragen:
Wij komen graag in contact komen met kandidaten die al enige ervaring hebben opgedaan in een rol als Commercieel Binnendienst Medewerker, liefst met een technisch product of uit een technische omgeving. Naast jouw enthousiasme en collegialiteit is het belangrijk dat je voldoet aan de volgende punten:

Minimaal Mbo/Hbo niveau
Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
Woonachtig in regio Oirschot.
Goede kennis van Excel en MS-office. Kennis van SAP of Navision is een pré.
Commercieel en communicatief vaardig.

Wij bieden:
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Topguard kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats inneemt.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Linda van Dijk, Corporate Recruiter op 088-5678365 of mailen naar careers@topguard.eu .

© Topguard 2018