TopGuard

electronic security systems for outdoor applications

Topguard is op zoek naar een stagiair(e)! Topguard is een vooraanstaande producent van Under Vehicle Scanning systems. Dit zijn systemen waarbij er door middel van een Line Scan camera technieken een scan gemaakt wordt van de onderkant van een voertuig.

Deze systemen kennen een aantal technologieën:

Line scan camera technologie inclusief objectieven, spiegels, prisma’s e.d.;

Verlichting (IR en zichtbare licht) en klimatisering;

Vervaardiging van mechanisch zwaar belastbare behuizingen;

Embedded controller voor het uitlezen, verwerken en opslaan van de verkregen beelden;

Proces technologie voor het verkrijgen van de diverse trigger signalen, snelheidsmetingen, signaleringen (slagbomen, verkeerslichten, etc.).

De stage opdracht zou kunnen bestaan uit omzetten van een aantal nieuwe concepten en ideeën (of zelfs het aandragen van nieuw concepten) in een prototypes waarmee conceptuele tests kunnen worden gedaan en het uiteindelijk doen van conceptuele tests.

Afhankelijk van de expertise van beschikbare kandidaten kan de uiteindelijke stage opdracht 1 of meerdere van bovengenoemde technologieën omvatten.

Interesse?

Heb jij interesse in deze uitdagende stage? Voor vragen over de stage kun je bellen met Matthijs de Jong, Operations manager, bereikbaar op telefoonnummer 088-2740900. Jouw sollicitatiebrief met uitgebreide CV stuur je binnen 14 dagen per e-mail naar m.d.jong@topguard.eu. Voor meer informatie over Topguard kijk op www.topguard.eu.

© Topguard 2018