TopGuard

electronic security systems for outdoor applications

Topguard heeft afgelopen maand deelgenomen aan European Perimeter Protection Conference 2014 en Expoprotection 2014.

European Perimeter Protection Conference 2014

Op 28 en 29 oktober heeft Topguard deelgenomen aan de European Perimeter Protection Conference 2014, dat plaats vond in het pittoreske centrum van Neurenberg in het Holiday Inn. 

Deze conferentie wordt eenmaal per 2 jaar georganiseerd door Umirs International en is gefocussed op alles op het gebied van “perimeter beveiliging”. In totaal 11 internationale fabrikanten werden in de gelegenheid gesteld hun nieuwste ontwikkelingen op dit gebied te presenteren. Topguard was erg tevreden over de opkomst en interesse van de bezoekers.

Expoprotection 2014

Van 4 t/m 6 november heeft Topguard deelgenomen aan de Expoprotection 2014, dat plaats vond in  Porte de Versailles te Parijs. De Expoprotection is Frankrijks grootste evenement op het gebied van elektronische beveiliging, dat eenmaal per 2 jaar plaatsvind. Het voor het eerst 3-daagse evenement kon rekenen op  24.000 bezoekers aan de meer dan 700 exposanten. Topguard kon wederom rekenen op  veel interesse vanuit de Franse beveiligingsmarkt in onze schrikdraad en UVSS systemen. 

 

© Topguard 2018